Olen aina ollut kova liikkumaan ja harrastamaan. Tässä on nyt kahden vuoden aikana tapahtunut elämässä yhtä ja toista joka on vaikuttanut siihen ikävään seikkaan, että ne kilot on saanu musta yliotteen.

Tällä hetkellä harrastan kuitenkin joissain määrin juoksua, kuntosalia ja syksyllä jatkuu taas kuntonyrkkeily. Tarkoituksena olisi nyt saada lihaskunto ja aerobinen kunto mahdollisimman tasapainoon ja riittäväksi siihen, että saisin itseni sisään poliisikouluun :) .

Tykkään suunnattomasti juoksusta ja itseni "rääkkäämisestä" lajissa kuin lajissa. Nyt tuntuu vaan siltä, että olen hukannut sen intoni ja kipinäni liikuntaan, siis kunnolliseen liikkumiseen. Eilen kävin juoksemassa pururadalla, mutta pidin siinäkin sykkeeni koko ajan 160-170 välillä. Harvemmin sen yli menevää liikuntaa tulee harrastettua. Haluaisin kuitenkin harrastaa mahdollisimman paljon sellaista liikuntaa joka on ilmaista. En kannata kuntosalien vuosijäsenyyksiä, en pidä siitä että sidotaan johonkin kiinni. Uskon ja tiedänkin, että se joillekin toimii, mutta itse koen siitä ahdistuneisuutta jos en sitten pääse käymään sitä tiettyä määrää kuukaudessa/vuodessa. Kannatan mieluummin kuukausikortteja tai kymmenen kerran kortteja. Suomessa on kuitenkin hyvä harrastaa vuoden aikojen mukaan niin paljon erilaisia lajeja ja eri ympäristöissä ja vielä ilmaiseksikin.

Juoksukengät ostinkin juuri uudet, eritoten talvijuoksuun suunnitellut. Viime keväänä juoksin koko ajan lenkkareissa ja sen huomasinkin kun multa meni kokonaan juoksutekniikka ja sain aikaan itselleni 2kk juoksukiellon selän, pakaroiden ja takareisien takia. Juoksin vielä niin, että koira veti minua juoksuvyön kanssa joka aiheutti sen, että lonkkaluunikin kallistuivat joillain tapaa eteenpäin. Nyt olen saanut asennon takasin ja hommannut kunnon juoksuvälineet itselleni ja koiralleni.

Tällä hetkellä inhottaa kun juoksee niin tuntuu kuinka maha höllyää:( koitan olla ajattelematta asiaa ja juosta vain löysissä juoksupaidoissa ja shortseissa. Pakko saada talveen mennessä jalat ja peppu siihen kuntoon, että kehtaa juosta tiukoissa windstoppereissa :) Viime vuoden kesänä kykenin helposti juoksemaan tiukassa topissa, nyt se ei tulisi kuuloonkaan. Uskomatonta miten vuodessa on 10kg jäänyt kiinni.